top of page

Online értékbecslés

Online értékbecslésünk keretein belül az ön által biztosított adatok, képek és egyéb tudnivalók alapján szakértőink és a big data alapú algoritmusunk segítségével meghatározzuk ingatlanjának értékét az aktuális piaci viszonyok alapján.

How does the process look like?

 1

Alapvető adatok feltöltése

Első lépésként a kapcsolat felvétele után a lakás adatainak feltöltése következik. A részletes adatok segítenek nekünk a minél pontosabb értékbecslés elkészítésében. Fontos, hogy nem személyes adatokat kérdezünk, kizárólag az ingatlannal kapcsolatos információkra van szükségünk. 

Ingatlan értékbecslés
Ingatlan értékbecslés

Az ingatlan videós megtekintése

After the basic informationat the time specified by you, within the framework of a video call, we will view the details we consider most important. This is necessary so that our experts can determine the condition of the property objectively, and to get an idea of the small details. We provide precise instructions for making a video call, so you don't have to worry about implementing the process.

2

3

Elkészült az értékbecslési riport 

Amint minden információ beérkezett a rendszerünkbe, 24 órán belül elkészítjük az ön személyre szabott értékbecslési riportját.

Ebben szerepelni fog:

  • Becsült ár

  • Várható értékesítési idő

  • Hasonló aktív hirdetések

  • Az ingatlan árának historikus alakulása

  • A városrész, környék ingatlanpiaci helyzete

 

Ingatlan értékbecslés

Miért előnyös a pontos értékbecslés eladás előtt?

Akár vagyonunk felmérése, akár az ingatlan értékesítése a cél, a pontos értékbecslés számtalan előnyt biztosít tulajdonosának. 

Időt spórol

Az eladás előtt pontosan megbecsült érték segít a tervezett eladási idő meghatározásában. Ha például rövid időn belül szeretnénk megválni az ingatlantól, érdemes a becsült érték alá tenni a hirdetési árat néhány százalékkal.

Maximalizálja az eladási értéket

Ha tisztában vagyunk ingatlanunk pontos értékével, nehezebben fognak ránk hatni a külső tényezők. A piaci hírek, az alkudozók könnyen elbizonytalaníthatnak az árat illetően, de egy megbízható értékbecslés biztosíthatja a maximális tudatosságot. 

Bizalmat kölcsönöz az eladó felé

Egy harmadik, objektív féltől származő értékbecslés a potenciális vevők számára is bizalmat kölcsönöz, és nagyobb valószínűséggel vállalják a hirdetésben szereplő ár kifizetését. 

bottom of page