top of page

Ingyenes értékbecslésünk keretein belül az ön által biztosított adatok, képek és egyéb tudnivalók alapján szakértőink és a big data alapú algoritmusunk segítségével meghatározzuk ingatlanjának értékét az aktuális piaci viszonyok alapján. A szolgáltatás jelenleg csak budapesti ingatlanokra vehető igénybe.

Hogyan néz ki a folyamat?

 1

Alapvető adatok feltöltése

Első lépésként a kapcsolat felvétele után a lakás adatainak feltöltése következik. A részletes adatok segítenek nekünk a minél pontosabb értékbecslés elkészítésében. Fontos, hogy nem személyes adatokat kérdezünk, kizárólag az ingatlannal kapcsolatos információkra van szükségünk. 

Ingatlan értékbecslés
Ingatlan értékbecslés

Az ingatlanról feltöltött képek megtekintése

Az alapvető információk után elemzése után az ön által felöltött képeket megtekintjük. Erre azért van szükség, hogy szakértőink objektív módon tudják megállapítani az ingatlan állapotát, illetve hogy képet kapjanak az apró részletekről. 

2

3

Elkészült az értékbecslési riport 

Amint minden információ beérkezett a rendszerünkbe, 24 órán belül elkészítjük az ön személyre szabott értékbecslési riportját.

Ebben szerepelni fog:

  • Becsült ár

  • Várható értékesítési idő

  • Aktuális környékbeli ingatlanárak

 

Ingatlan értékbecslés

Miért előnyös a pontos értékbecslés eladás előtt?

Akár vagyonunk felmérése, akár az ingatlan értékesítése a cél, a pontos értékbecslés számtalan előnyt biztosít tulajdonosának. 

Időt spórol

Az eladás előtt pontosan megbecsült érték segít a tervezett eladási idő meghatározásában. Ha például rövid időn belül szeretnénk megválni az ingatlantól, érdemes a becsült érték alá tenni a hirdetési árat néhány százalékkal.

Maximalizálja az eladási értéket

Ha tisztában vagyunk ingatlanunk pontos értékével, nehezebben fognak ránk hatni a külső tényezők. A piaci hírek, az alkudozók könnyen elbizonytalaníthatnak az árat illetően, de egy megbízható értékbecslés biztosíthatja a maximális tudatosságot. 

Bizalmat kölcsönöz az eladó felé

Egy harmadik, objektív féltől származó ingatlan értékbecslés a potenciális vevők számára is bizalmat kölcsönöz, és nagyobb valószínűséggel vállalják a hirdetésben szereplő ár kifizetését. 

bottom of page