top of page

Online értékbecslés

Online értékbecslésünk keretein belül az ön által biztosított adatok, képek és egyéb tudnivalók alapján szakértőink és a big data alapú algoritmusunk segítségével meghatározzuk ingatlanjának értékét az aktuális piaci viszonyok alapján.

Hogyan néz ki a folyamat?

 1

Alapvető adatok feltöltése

Első lépésként a kapcsolat felvétele után a lakás adatainak feltöltése következik. A részletes adatok segítenek nekünk a minél pontosabb értékbecslés elkészítésében. Fontos, hogy nem személyes adatokat kérdezünk, kizárólag az ingatlannal kapcsolatos információkra van szükségünk. 

Ingatlan értékbecslés
Ingatlan értékbecslés

Az ingatlan videós megtekintése

Az alapvető információk után az ön meghatározott időben egy videóhívás keretein belül megtekintjük az általunk legfontosabbnak vélt részleteket. Erre azért van szükség, hogy szakértőink objektív módon tudják megállapítani az ingatlan állapotát, illetve hogy képet kapjanak az apró részletekről. A videóhíváshoz pontos instrukciókat adunk, így nem kell aggódnia a folyamat megvalósításán.

2

3

Elkészült az értékbecslési riport 

Amint minden információ beérkezett a rendszerünkbe, 24 órán belül elkészítjük az ön személyre szabott értékbecslési riportját.

Ebben szerepelni fog:

  • Becsült ár

  • Várható értékesítési idő

  • Hasonló aktív hirdetések

  • Az ingatlan árának historikus alakulása

  • A városrész, környék ingatlanpiaci helyzete

 

Ingatlan értékbecslés

Miért előnyös a pontos értékbecslés eladás előtt?

Akár vagyonunk felmérése, akár az ingatlan értékesítése a cél, a pontos értékbecslés számtalan előnyt biztosít tulajdonosának. 

Időt spórol

Az eladás előtt pontosan megbecsült érték segít a tervezett eladási idő meghatározásában. Ha például rövid időn belül szeretnénk megválni az ingatlantól, érdemes a becsült érték alá tenni a hirdetési árat néhány százalékkal.

Maximalizálja az eladási értéket

Ha tisztában vagyunk ingatlanunk pontos értékével, nehezebben fognak ránk hatni a külső tényezők. A piaci hírek, az alkudozók könnyen elbizonytalaníthatnak az árat illetően, de egy megbízható értékbecslés biztosíthatja a maximális tudatosságot. 

Bizalmat kölcsönöz az eladó felé

Egy harmadik, objektív féltől származő értékbecslés a potenciális vevők számára is bizalmat kölcsönöz, és nagyobb valószínűséggel vállalják a hirdetésben szereplő ár kifizetését. 

bottom of page