top of page
Keresés

Osztatlan közös tulajdon: Útmutató Eladóknak és Vevőknek

Az osztatlan közös tulajdon sokak számára bonyolult jogi terület, különösen a túlkínált ingatlanpiacon, ahol a Vevők könnyedén találnak alternatívát, ha bármilyen komplikációba ütköznek. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan segíthetünk ezen az akadályon átlendülni és hogyan tehetjük egyszerűbbé a folyamatot mind az Eladók, mind a Vevők számára.


1. Osztatlan közös tulajdon tájékoztatás:

A legtöbb Vevőt elriasztja az osztatlan közös tulajdon gondolata. Azonban a tájékoztatás és a tisztázás kulcsszerepet játszhat a bizalom építésében.

2. Korai kommunikáció:

Fontos, hogy az Eladók korán tájékoztassák az érdeklődőket az osztatlan közös tulajdon létezéséről, így elkerülve az időpazarlást és az utolsó pillanatban történő lemondásokat.


3. Jogászi segítségnyújtás:

Saját alkalmazásunkban álló ügyvédünk tapasztalattal rendelkezik az osztatlan közös tulajdon kérdéseiben, és segít rendbe tenni a papírmunkát, valamint megnyugtató és pártatlan magyarázattal szolgál a Vevők számára.


4. Lehetséges megoldások:

Az osztatlan közös tulajdon megszüntetése és saját tulajdonná történő átalakítása lehetőség is felmerülhet. Ügyvédünk segít az ezzel kapcsolatos folyamatok előkészítésében, mielőtt még az ingatlant meghirdetnék.

27 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page