top of page
Keresés

Osztatlan közös tulajdon: Útmutató Eladóknak és Vevőknek

Az osztatlan közös tulajdon sokak számára bonyolult jogi terület, különösen a túlkínált ingatlanpiacon, ahol a Vevők könnyedén találnak alternatívát, ha bármilyen komplikációba ütköznek. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan segíthetünk ezen az akadályon átlendülni és hogyan tehetjük egyszerűbbé a folyamatot mind az Eladók, mind a Vevők számára.


1. Osztatlan közös tulajdon tájékoztatás:

A legtöbb Vevőt elriasztja az osztatlan közös tulajdon gondolata. Azonban a tájékoztatás és a tisztázás kulcsszerepet játszhat a bizalom építésében.

2. Korai kommunikáció:

Fontos, hogy az Eladók korán tájékoztassák az érdeklődőket az osztatlan közös tulajdon létezéséről, így elkerülve az időpazarlást és az utolsó pillanatban történő lemondásokat.


3. Jogászi segítségnyújtás:

Saját alkalmazásunkban álló ügyvédünk tapasztalattal rendelkezik az osztatlan közös tulajdon kérdéseiben, és segít rendbe tenni a papírmunkát, valamint megnyugtató és pártatlan magyarázattal szolgál a Vevők számára.


4. Lehetséges megoldások:

Az osztatlan közös tulajdon megszüntetése és saját tulajdonná történő átalakítása lehetőség is felmerülhet. Ügyvédünk segít az ezzel kapcsolatos folyamatok előkészítésében, mielőtt még az ingatlant meghirdetnék.

28 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page