top of page
Keresés

Ingatlan eladás és Proper Ingatlan irodával történő együttműködés folyamata

Biztosra akarsz menni az ingatlanod eladásakor?


Proper Ingatlan a legjobb választás, ha a teljes körű és személyre szabott szolgáltatást keresel.

Íme, mit kínálunk:

Első kapcsolatfelvétel: Megismerkedünk veled és az ingatlannal. Meghallgatjuk az igényeidet, és együtt tervezzük meg a következő lépéseket, legyen az gyors eladás vagy profitmaximalizálás.


Személyes felmérés: Szakértő kollégánk a helyszínen végigvezet a felmérés folyamatán, amely magában foglalja a lakás lézeres bemérését és állapotának felmérését is, így javaslatot tudunk tenni az esetlegesen szükséges felújításokra.


Szerződéskötés: Az együttműködés alapja egy megbízható szerződés, amely mindkét fél számára biztonságot nyújt. A kizárólagos közvetítői szerződés garantálja a maximális elkötelezettséget és hatékonyságot.


Eladási stratégia kialakítása: Minden lakás és ügyfél egyedi. A piaci helyzet és a lakás adottságainak ismeretében együtt alakítjuk ki az optimális eladási stratégiát.


Lakás felkészítése az eladásra: Professzionális eszközökkel készítünk alaprajzot és fotókat az ingatlanról (3D bejárás), így a leendő vevők már a megtekintés előtt beleszeretnek az otthonodba.


Hirdetések és marketing: Célcsoportodat a legoptimálisabb csatornákon érjük el, legyen az hirdetési portál, Facebook vagy Instagram. A megfelelő hirdetési stratégia kialakítása nélkülözhetetlen része a sikeres értékesítésnek.


Lakás bemutatása: A bemutató során szakértőnk a lakás előnyeit hangsúlyozza, miközben realisztikus képet ad az ingatlan állapotáról, így a potenciális vevők pontosan tudják, mit kínál az otthonod.


Riporting és visszajelzés: Folyamatosan tájékoztatunk a hirdetések teljesítményéről és az eladás állásáról, hogy mindig képben legyél az értékesítés folyamatával.

Eladás menedzselése: Az egyeztetésektől kezdve a szerződéskötésig mindent lebonyolítunk helyetted, így az eladás folyamata sima és stresszmentes lesz.



Keress minket és tedd a legjobb kezekbe ingatlanodat!


20 megtekintés0 hozzászólás

コメント


bottom of page